среда, 28. јули 2021. Вести денес: 155
home Вести

Мицкоски: Ние сме народна партија, нас народот ни дава легитимитет

Мицкоски: Ние сме народна партија, нас народот ни дава легитимитет

Ние сме народна партија, нас народот ни дава легитимитет. Политичарот нема да биде привилигирана професија, туку ќе биде со народот. Мора да работиме за да си ја обновиме татковината, пепел ќе наследиме. Затоа да бидеме сплотени, времето не може да се врати, но пред нас се нови четири години, пред нас е читанката од 360 страни која вие ја пишувавте заедно со домашни и странски експерти од многу области, нѐ чекаат четири години успеси.

#ИсправиСеМакедонијо

Коронавирус