петок, 14. август 2020. Вести денес: 153
home Вести

Мицкоски: Наша обврска ќе биде континуирано зголемување на бројот на туристи во земјата преку градење на нов модел за развој на туризмот и креирање на нови туристички понуди

Мицкоски: Наша обврска ќе биде континуирано зголемување на бројот на туристи во земјата преку градење на нов модел за развој на туризмот и креирање на нови туристички понуди

Наша обврска ќе биде континуирано зголемување на бројот на туристи во земјата преку градење на нов модел за развој на туризмот и креирање на нови туристички понуди и форми на туризам, јакнење на маркетинг капацитети со цел промоција на земјата како атрактивна туристичка дестинација со богати туристички содржини и зајакнување на човечките ресурси во секторот туризам и угостителство.

#ИсправиСеМакедонијо
#ОдбериОбнова

Коронавирус