петок, 14. мај 2021. Вести денес: 0
home Вести

Мицкоски на прославата на Машинскиот факултет: Да продолжиме да работиме и создаваме иднина

Мицкоски на прославата на Машинскиот факултет: Да продолжиме да работиме и создаваме иднина

Кога нешто трае 60 години, значи дека веќе е традиција која преставува вредност. 60 години на мојот матичен Машински факултет. Честитки за моите колеги, за оние кои работеле и оставиле трага, и сите ние кои продолжуваме да работиме и создаваме иднина! Напиша на Фејсбук, претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски.

Коронавирус