недела, 1. август 2021. Вести денес: 0
home Вести

Мицкоски: На 15 јули потребно е масовно да излеземе, обединети, сложни да го заокружиме редниот број 14

Мицкоски: На 15 јули потребно е масовно да излеземе, обединети, сложни да го заокружиме редниот број 14

На 15 јули потребно е масовно да излеземе, обединети, сложни да го заокружиме редниот број 14, да го заокружиме името на Игор Јанушев затоа што тоа е потребно за да ја сонуваме и живееме нашата Македонија, онаа Македонија која сакаме да ја имаме. Богата, просперитетна, европска Македонија, којашто нуди можност за секој еден граѓанин, којашто е дом за секого без разлика на неговата етничка припадност, честита Македонија полна со домаќини, среќни и весели луѓе. Затоа ни е потребна голема победа!

#ИсправиСеМакедонијо

Коронавирус