четврток, 13. август 2020. Вести денес: 154
home Вести

Мицкоски и носителите на листи на средба со граѓани

Мицкоски и носителите на листи на средба со граѓани

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ и носителите на листи на ВМРО-ДПМНЕ денеска ќе остварат средби со граѓани и ќе дадат изјава за медиуми во следните населени места:

– Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски ќе ја посети општина Василево во 17:00 часот, во 18:00 часот општина Босилово, 20:30 часот општина Ново Село.

– Носител на ИЕ1, Гордана Силјаноска Давкова во 12:30 часот ќе даде изјава за медиуми пред споменикот на деца бегалци кај Холидеј Ин, ГТЦ.

– Предвидена е трибина во 19:00 часот на Плоштад Галија, Карпош на тема – Дигитализација и ИТ можности.

-Носител на ИЕ2, Владо Мисајловски во 12:30 часот ќе даде изјава од с. Љубодраг, Куманово.

-Носител на ИЕ3, Игор Јанушев, ќе ја посети општина Чешиново – Облешево, во 11:00 часот предвидена е изјава во паркот во Чешиново.

– Ќе ја посети општина Кочани, во 19:00 часот е предводена изјава кај споменикот на Слободата.

Носител на ИЕ 4, Александар Николоски ќе ја посети општина Василево во 17:00 часот, во 18:00 часот општина Босилово, 20:30 часот општина Ново Село.

Коронавирус