среда, 28. октомври 2020. Вести денес: 127
home Вести

Мицкоски до Сајкоски: Нека е со успех позицијата, не чека многу работаи заеднички битки

Мицкоски до Сајкоски: Нека е со успех позицијата, не чека многу работаи заеднички битки

Централниот Комитет на ВМРО-ДПМНЕ го изгласа Ѓорѓија Сајкоски за нов генерален секретар на партијата.

Ѓорѓија Сајкоски е роден во Кичево и е доктор на историски науки. Сајкоски е долгогодишен член на ВМРО-ДПМНЕ, пратеник во сегашниот состав на Собранието.

Сајко нека е со успех позицијата, нѐ чека многу работа и заеднички битки. Се до конечна победа над мафијата!

Коронавирус