петок, 30. септември 2022. Вести денес: 0
home Вести

Мицкоски: 51 лице починато поради Корона, а Заев вели не чувствувал одговорност. А, ако не е ваша, чива е?

Мицкоски: 51 лице починато поради Корона, а Заев вели не чувствувал одговорност. А, ако не е ваша, чива е?

51 лице починато поради Корона, а Заев вели не чувствувал одговорност. А, ако не е ваша, чива е?

Гробиштата се полни, душите празни. Оваа бројка ќе беше помала да имаше навреме вакцини. Но, провизиите им беа поважни. Оставка за мафијашката власт, а потоа одговорност и нормализација.

Секој според заслуженото, за народот спокој и можности, за криминалците одговорност.

Нема бегање!

51 лице починато поради Корона, а Заев вели не чувствувал одговорност. А, ако не е ваша, чива е?

Гробиштата се полни,…

Posted by Hristijan Mickoski on Wednesday, April 7, 2021

Најнови вести

Коронавирус