петок, 29. јули 2022. Вести денес: 0
home Вести

Мицевски, Стојаноска и Стојаноски на средба со претставници од ССМ

Мицевски, Стојаноска и Стојаноски на средба со претставници од ССМ

Денеска, на барање на ССМ ги поканив на средба претставниците на синдикатот предводени од секретарот на Советот на ССМ, Златко Цветковски, шефот на кабинет, Слободан Трендафилов, потпретседателот на ССМ, Иван Пешевски, со членови на пратеничката група на ВМРО – ДПМНЕ, пратениците Бојан Стојаноски и Дафина Стојаноска.

Трудот на работниците мора да се почитува и вреднува, пишува на социјалната мрежа на Фејсбук координаторот на пратеничката група на ВМРО-ДПМНЕ Никола Мицевски.

Коронавирус