сабота, 6. јуни 2020. Вести денес: 96
Актуелна тема

Од минута во минута за ситуацијата со коронавирусот во Македонија и светот

home Вести

МЕРКИ ВО РЕГИОНОТ ПРОТИВ КОВИД-19: Во Србија 5, Словенија 3, Грција 6,8 милијарди евра, а во Македонија 100 метри да го шеташ кучето (ФОТО)

МЕРКИ ВО РЕГИОНОТ ПРОТИВ КОВИД-19: Во Србија 5, Словенија 3, Грција 6,8 милијарди евра, а во Македонија 100 метри да го шеташ кучето (ФОТО)

Разни полемики за (не)грижата околу епидемијата со коронавирусот се водат на социјалните мрежи, особено на Фејсбук.

Еден од највпечатливите што е објавен е од корисник на Фејсбук, во врска со предложените мерки против коронавирусот во земјите од регионов и во Македонија:

– Во Србија 5 милијарди евра, во Словенија 3, во Грција 6,8 милијарди евра, а во Македонија 100 метри да го шеташ кучето, гласи коментарот објавен на Фејсбук.

Коронавирус