недела, 17. ноември 2019. Вести денес: 45
Во живо

Годишна конференција на УМС: Младите за обнова на Македонија

home Вести

Мери Николова Буџаку од „Шарена револуција“: Каде се парите за лицата со ретки болести?

Мери Николова Буџаку од „Шарена револуција“: Каде се парите за лицата со ретки болести?

Читајте ФОКУС
“Филипче нема пари за домашните лекари, а странските ги плаќа и по 4.000 евра!”
Многу жално ни е здравството а уште пожален ни е министерот  нема тендер за лекови повеќе од пола година за лицата со ретки болести. Каде се парите? Напиша на својот Фејсбук профил, Мери Николова Буџаку.