понеделник, 17. јануари 2022. Вести денес: 81
home Вести

Маркукуле: Во изборен молк, советник од политичка партија ја координира работата на јавните претпријатија во ромската населба во Прилеп?

Маркукуле: Во изборен молк, советник од политичка партија ја координира работата на јавните претпријатија во ромската населба во Прилеп?

Во услови на изборен молк, на неколку локации во градот, посебно на улица “Беровска” и кај воените касарни, на терен работат сите јавни претпријатија во Прилеп, пишува Маркукуле.

Коронавирус