петок, 3. декември 2021. Вести денес: 4
home Вести

Манаскова кон Елези: Јакомово и Блатец се сосема две различни села

Манаскова кон Елези: Јакомово и Блатец се сосема две различни села

Јас не знам дали се разбравме убаво мојот амандман се однесуваше на промена на азбестите цевки во село Јакимово. Вие кажавте дека општината имала проект за Блатец, меѓутоа тоа се различни села, појасни Магдалена Манаскова, пратеничка од ВМРО-ДПМЕ и Коалицијата на заменик министерката за финансии, Ширете Елези.

Со жалење можам да констатирам дека жителите на село Јакимово нема да бидат задоволни од вашиот одговор. Затоа што ова е всушност и дел од програмата на СДСМ со која што настапи на парламентарните избори, дека ќе се променат азбесните цевки, посочи Манаскова.

Коронавирус