четврток, 21. септември 2023. Вести денес: 124
home Вести

Малчески: Сите фирми на Заеви во Петрич се на иста адреса

Малчески: Сите фирми на Заеви во Петрич се на иста адреса

Сите вие кои два дена “морализирате” ќе зуцнете нешто за ова? Сите фирми на Заеви во Петрич се на иста адреса, пишува на Фејсбук, Самоил Малчески.

-https://portal.registryagency.bg/…/VerificationPersonOrg
Нема ли поголемо зло од тоа да крадеш од сопствениот народ и парите да ги вложуваш во туѓа држава? Колку од 16 милијарди (4 буџети по 4 милијарди) наши пари завршиле во овие фирми? Колку од овие фирми се претставени како “странски инвестиции” во РМ?, прашува тој.