недела, 5. април 2020. Вести денес: 103
Актуелна тема

Од минута во минута за ситуацијата со коронавирусот во Македонија и светот

home Вести

„Македонија вечна“ стана „Северна Македонија вечна“

„Македонија вечна“ стана „Северна Македонија вечна“

Кампањата „Македонија вечна“, сега „Северна Македоснија вечна“ содржи спотови за туристичка промоција објавени во 2008 и 2009 година.

уристичката  кампања „Македонија вечна“ е преименувна во „Северна Македонија вечна“.

Оваа промена е направена во духот на  Преспанскиот договор.

Кампањата „Македонија вечна“, сега „Северна Македоснија вечна“ содржи спотови за туристичка промоција објавени во 2008 и 2009 година.

 

Коронавирус