четврток, 29. септември 2022. Вести денес: 156
home Вести

Македонија се гуши, загадувањето и 6 пати над максимално дозволеното

Македонија се гуши, загадувањето и 6 пати над максимално дозволеното

Македонија оваа вечер и буквално се гуши. Воздухот ширум земјава е 6 пати над максимално дозволеното.

Куманово, Велес, Кичево… се само дел од градовите во Македонија кои во моментов се со високо ниво на загаденост.

 

Најнови вести

Коронавирус