четврток, 24. јуни 2021. Вести денес: 133
home Вести

Македонија се гуши, дали и ова е само перцепција на граѓаните?!

Македонија се гуши, дали и ова е само перцепција на граѓаните?!

Македонија вечерва се гуши.

Мерните станици кои ја мерат загаденоста на воздухот покажуваат енормно висока загаденост.

Еве само дел од градовите во Македонија кои вечерва се најзагадени:

Најнови вести

ЕУРО 2020

Македонија