понеделник, 21. јуни 2021. Вести денес: 0
home Вести

Македонија официјално побара екстрадиција на Игор Спасов

Македонија официјално побара екстрадиција на Игор Спасов

Македонија и официјално побара екстрадиција на лицето Игор Спасов.

Во текот на вчерашниот ден, по комплетирањето на документацијата, барањето е испратено до бугарските власти кои понатаму ќе постапуваат по истото.

Барањето за екстрадиција го потпиша министерот за правда Бојан Маричиќ.

ЕУРО 2020

Македонија