понеделник, 24. јануари 2022. Вести денес: 0
home Вести

Македонија ќе се искачи на првото место по бројот на ветени, а неотворени затворени базени по глава на жител кои ги вети владата (ВИДЕО)

Македонија ќе се искачи на првото место по бројот на ветени, а неотворени затворени базени по глава на жител кои ги вети владата (ВИДЕО)

Сатиричната емисија „Фчерашни Новости“ објави видео скеч во кој вели дека во Неготино ќе се отвора еден од 14-те ветени базени од страна на Владата и Агенцијата за млади и спорт во општините во кои тие се приеритет.

Базените беа ветени минатата година, а земјава со тоа ќе се искачи на првото место по бројот на ветени, а неотворени затворени базени по глава на жител, погледнете.

Коронавирус