среда, 23. јуни 2021. Вести денес: 134
home Вести

Македонија и вечерва се гуши, Велес најзагаден

Македонија и вечерва се гуши, Велес најзагаден

И оваа вечер Македонија се гуши од загадениот воздух.

Четири години од власта на СДСМ откако ветиа чист и алпски воздух, но сето тоа испадна уште едно лажно ветување.

ЕУРО 2020

Македонија