недела, 17. јануари 2021. Вести денес: 74
home Вести

Македонците станаа само “државјани“ онаму каде беа „државјани на Република Македонија“

Македонците станаа само “државјани“ онаму каде беа „државјани на Република Македонија“

Не знаат како ни се вика народот или не смеат да пишат „Македонци“?

Онаму каде пишуваше државјани на Република Македонија, денес пишува само “државјани“.

Коронавирус