среда, 1. декември 2021. Вести денес: 139
home Вести

Мајката Маја скршена од болка: „Моето дете го нема 19 дена, да беше игла на некој министер до сега ќе го најдеа“

Мајката Маја скршена од болка: „Моето дете го нема 19 дена, да беше игла на некој министер до сега ќе го најдеа“

На дваесет и шестгодишниот Пинета Секондо- Пино веќе 19 дена му нема траг. Тој последно бил виден во Ѓорче Петров на 10-ти декември, 22 часот навачер.

Оттогаш го нема заедно со неговиот автомобил, бела „Шкода“ со таблички SK 1566 AP и двата мобилни телефони.

Следното утро, во вторникот, требало да ја пречека мајка си, која доаѓала од Италија.

Мајка му на Фејсбук пишува дека нејзиното дете го нема 19 дена и обвинува: Да беше игла на некој министер до сега ќе го најдеа.

Најнови вести

Коронавирус