четврток, 8. декември 2022. Вести денес: 98
home Вести

Мајка земала погрешно бебе на скопска Гинекологија

Мајка земала погрешно бебе на скопска Гинекологија

Пред два дена мајка земала погрешно бебе на скопска Гинекологија, дознава Фокус. Целата збрка била решена за 15-тина минути, откако мајката се извинила за грешката.

Како што дознава Фокус, кога сестрата ја прашала мајката за бројот на бебето, мајката дала погрешни информации и земала бебе кое не е нејзино.

За среќа, за брзо време грешката била увидена и поправена.

Од Гинекологија за Фокус ја потрвдија случката.

Qatar 2022