среда, 4. август 2021. Вести денес: 0
home Вести

Љупчо Николовски повторно избега од ТВ дуел со Јанушев

Љупчо Николовски повторно избега од ТВ дуел со Јанушев

Времето кое го изгубивте за ширење на лажни вести без факти и докази за мене, можевте да го поминете во спремање на Љупчо Николовски за на дебата, за да можеме да се соочиме.

Но, бидејќи освен лаги не знаете ништо друго, во очигледен страв и паника, без грам храброст и доблест да излезе пред граѓаните, денеска повторно Љупчо Николовски избега од ТВ дуел со мене. Ама на 15 јули бегање нема.

Погледнете го моето гостување на Македонската телевизија МТВ во 20:15 часот.

Коронавирус