сабота, 31. јули 2021. Вести денес: 90
home Вести

Live Chat на ВМРО-ДПМНЕ на тема „Преодна стратегија за справување со здравствено економската криза“

Live Chat на ВМРО-ДПМНЕ на тема „Преодна стратегија за справување со здравствено економската криза“

ВМРО-ДПМНЕ во овие моменти одржува Live Chat на тема Преодна стратегија за справување со здравствено економската криза.

Целиот настан можете да го проследите во живо во продолжение:

Прес конференција

Live Chat: Преодна стратегија за справување со здравствено-економската криза

Gepostet von ВМРО-ДПМНЕ, ВМРО-ДЕМОКРАТСКА ПАРТИЈА ЗА МАКЕДОНСКО НАЦИОНАЛНО ЕДИНСТВО am Samstag, 27. Juni 2020

 

Коронавирус