сабота, 30. мај 2020. Вести денес: 22
Актуелна тема

Од минута во минута за ситуацијата со коронавирусот во Македонија и светот

home Вести

Live Chat на ВМРО-ДПМНЕ денеска во 17:30 часот

Live Chat на ВМРО-ДПМНЕ денеска во 17:30 часот

ВМРО-ДПМНЕ како и секојдневно и денеска со почеток во 17:30 часот ќе започне LIVE CHAT каде преку актуелни теми ќе одговараат на прашањата на граѓаните.

-Live Chat секој ден во 17:30 часот со различни соговорници разговараме за актуелната ситуација и одговараме на вашите прашања поврзани со темата, истакнуваат од партијата.

Коронавирус