вторник, 26. октомври 2021. Вести денес: 45
home Вести

ЛИДЕР: Ромите во Прилеп ги носат организирано на гласање со државни комбиња

ЛИДЕР: Ромите во Прилеп ги носат организирано на гласање со државни комбиња

Порталот Лидер објави фотографии на кои според порталот се гледа дека со комбињата со кои се превезуваат учениците во Општина Прилеп, се врши организиран превоз на населението од ромските населби на гласање.

Како што објави Лидер организатор е поранешен координатор на СДСМ Прилеп, и сегашен член на Управен Одбор во Телеком.

Локални избори 2021