среда, 31. мај 2023. Вести денес: 49
home Вести

Лидер.мк во 18 часот ќе објави скандал за министер од владата на Заев!

Лидер.мк во 18 часот ќе објави скандал за министер од владата на Заев!

Денеска во 18 часот, „Економски Лидер” ќе објави документи за кривично дело кое го сторил министер од владата предводена од премиерот Зоран Заев.

Во документираното дело, постои огромен јавен интерес, по што очекуваме реакција на Основното јавно обвинителство.