недела, 1. октомври 2023. Вести денес: 68
home Вести

ЛИДЕР: Горјан Тозија направил ФИКОМ шема во Загреб?! Ист стан го продал на две семејства

ЛИДЕР: Горјан Тозија направил ФИКОМ шема во Загреб?! Ист стан го продал на две семејства

Директорот на македонската агенција за филм, Горјан Тозија, ист стан во Загреб, го продал на две семејства. – покажува видеото, кое истражувачи од Хрватска го пратија до Лидер.

На видеото, со документи и податоци е објаснето, како сегашниот директор на агенцијата за филм, ја спровел шемата која наликува на онаа која компанијата ФИКОМ, ја направи во Македонија.

Најнови вести