понеделник, 30. јануари 2023. Вести денес: 155
home Вести

ЛИДЕР ги открива лицата кои бришат содржини од Фејсбук во Македонија

ЛИДЕР ги открива лицата кои бришат содржини од Фејсбук во Македонија

Во изминатите месеци на Фејсбук може да се забележи дека често се отстрануваат содржини. Ова се случува откако социјалната мрежа лансираше програма за fact checking.

Порталот Лидер ги открива лицата кои бришат содржини од Фејсбук во Македонија.

Сите детали, дознајте ги на ЛИДЕР.

 

Најнови вести