петок, 28. јануари 2022. Вести денес: 117
home Вести

ЛЕТО ЗА МАКЕДОНИЈА: Мицкоски денес во посета на Прилеп

ЛЕТО ЗА МАКЕДОНИЈА: Мицкоски денес во посета на Прилеп

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски во рамките на активностите на „Лето за Македонија“, денес ќе оствари посета на Прилеп.

Во 10 часот Мицкоски ќе оствари посета на пазарот во Прилеп, а во 11 часот на Старата Прилепска чаршија.

Мицкоски, во 11:30 часот ќе оставри средба со млади во Арт кафе, па потоа во 12 часот ќе даде изјава за медиумите, на плоштадот Прилепска чаршија.

Коронавирус