четврток, 26. ноември 2020. Вести денес: 106
home Вести

Лажна вест е дека е приведена обвинителката на СЈО, Лиле Стефанова

Лажна вест е дека е приведена обвинителката на СЈО, Лиле Стефанова

На социјалните мрежи се појави вест дека е приведена обвинителката на СЈО, Лиле Стефанова. Според информациите на „Скопје1.мк“ од институциите, веста е целосно неточна и станува збор за дезинформација.

Веста е пренесена од социјалните мрежи на интерет порталите, без претходно да се консултира Обвинителството кое издава ваков налог, но и МВР кој го спроведува налогот, пишува порталот.

Коронавирус