четврток, 3. декември 2020. Вести денес: 0
home Вести

Лашкоска со свој коментар на Фејсбук за изјавата на Сугарески

Лашкоска со свој коментар на Фејсбук за изјавата на Сугарески

Зарем и ти Сугаре? Што ти се случило што си дозволи да дадеш ваква изјава?
Или пак нивната ,,хуманост” ја почувствува на свој грб, па ,,по своја волја” почнуваш да пишуваш статуси што не се својствени за Горан Сугарески?!

Фејсбук статус на Ане Лашкоска од ВМРО-ДПМНЕ.

Коронавирус