недела, 17. октомври 2021. Вести денес: 247
home Вести

Лашкоска му врати на Костадинов

Лашкоска му врати на Костадинов

Поминаа 9 дена од расправата за ребаланс на буџет и веќе помислив оти провокацијата пропадна. ? Ама, тука е Коста – ,,сонценцето”. ?
Замислете да беше скршен друг дел од телото на бикот, за што ќе се фатеа Костадинче и СДС?!
Kosta Kostadinov, денес се потврди тоа што со денови на назад веќе од изјавите кои ги даваш се читаше…те одбрале тебе твоите да те пуштат по вода. Те носи веќе водата момче… Зборуваш за непостоечки амандман! Те прелажале твоите дете!
Пепел сторивте се од крадење! Но,има и нешто добро во овој ребаланс…последен ви е!
П.С. погоре мислев на пр. на роговите од бикот! Напиша на Фејсбук, Лашкоска.

Локални избори 2021