петок, 29. јули 2022. Вести денес: 0
home Вести

Лашкоска: Кадија те тужи, кадија те суди !

Лашкоска: Кадија те тужи, кадија те суди !

„Виктор Талески,пред околу 2 години бил вработен во Меѓуопштински центар за социјална работа во Прилеп, на 2.11.2020 е назначен за директор на Меѓуопштински центар за социјална работа – Прилеп од страна на министерката Шахпаска, а на 3.11.2020 е избран од страна на Владата за член на УО на истиот Меѓуопштински центар за социјална работа во Прилеп, во кој ден претходно е назначен за директор.
Одговорност?!
Шахпаска?!
Или пак она што е карактеристично за СДСМ?
– Кадија те тужи,кадија те суди!“

Фејсбук статус на Ане Лашкоска

Коронавирус