сабота, 19. септември 2020. Вести денес: 99
home Вести

Лашкоска: Челниците на СДСМ – Прилеп и тоа како навлегле во шемата смислена од нивниот ментор Заев

Лашкоска: Челниците на СДСМ – Прилеп и тоа како навлегле во шемата смислена од нивниот ментор Заев

Завршува уште една работна недела, а надлежните институции сеуште молчат. Челниците на СДСМ – Прилеп и тоа како навлегле во шемата смислена од нивниот ментор Заев.

За да им се олесне работата, еве го и членот од законот во кој е пропишана постапката за преговарање без јавен оглас. Ама, за хибриден режим тоа не важи!

Торбите ги нема!

Парите ги нема!

СДСМ блеска!

Фејсбук статус на Ане Лашкоска од ВМРО-ДПМНЕ.

Коронавирус