четврток, 22. април 2021. Вести денес: 0
home Вести

Лајм: Лајм денес во 13 часот и 30 минути ќе објави фотографија која нема да му се допадне на Али Ахмети и ДУИ

Лајм: Лајм денес во 13 часот и 30 минути ќе објави фотографија која нема да му се допадне на Али Ахмети и ДУИ

Денес во 13 часот и 30 минути, Весникот Лајм ќе објави фотографија која нема да му се допадне на претседателот на ДУИ, Али Ахмети и на функционерите на оваа партија, објави Лајм.

Тоа е фотографија која во целост се коси со последната изјава на лидерот на ДУИ во која рече: “нашите корени се од УЧК и нашите заеднички достигнувања во овие 17 години не можат да бидат избришани од денешните следбеници на ОЗНА и УДБА “.

Сликата што ќе ја објавиме во 13 часот покренува сомневања дека делата на ДУИ се во целосна спротивност на она што го зборува претседателот на оваа партија, или како што вели народот: “Од кажување до правење има цела планина “, пишува Лајм.

Коронавирус