недела, 20. јуни 2021. Вести денес: 0
home Вести

КУРИР Анкета: Мила Царовска доби едно големо „НЕ“ за новата реформа

КУРИР Анкета: Мила Царовска доби едно големо „НЕ“ за новата реформа

Редакцијата на „Курир“ на својата Фејсбук страна спроведе анкета, на која ги прашавме нашите читатели што мислат за новата реформа која планира да ја направи министерката Мила Царовска.

Прашањето беше „Дали учебниците треба да се заменат со компјутери и таблети“?

Во коментарите и во емотиконите кои беа понудени може да заклучиме дека огромен број на читатели сметаат дека оваа реформа е лоша, а Министерката Царовска доби едно големо „НЕ“ од нив.

Погледнете ја анкетата во целост:

📢📢📢АНКЕТА: Дали оваа реформана на Мила Царовска е исправна?📢📢📢

ДА ♥️
НЕ 😡

Posted by Kurir on Monday, May 10, 2021

 

ЕУРО 2020

Македонија