среда, 16. јуни 2021. Вести денес: 125
home Вести

Куновска за Шеќеринска: Тажничка е веќе за гледање

Куновска за Шеќеринска: Тажничка е веќе за гледање

Ако нарачале многу вакцини а после да им останеле, ако не сакала популацијата да се вакцинира, што ќе правеле со вакцините? -Рада, проширена и надградена.
Кажете и дека не е проблем, има заинтересирани за вакцини низ цел свет.
Тажничка е веќе за гледање…

Фејсбук статус на Софија Куновска

Најнови вести

ЕУРО 2020

Македонија