вторник, 19. јануари 2021. Вести денес: 22
home Вести

Кумановската „Делукс-ауто“ го доби тендерот на Агенцијата за лекови за набавка на возила вреден 48 илјади евра

Кумановската „Делукс-ауто“ го доби тендерот на Агенцијата за лекови за набавка на возила вреден 48 илјади евра

Агенцијата за лекови и медицински средства по распишаниот тендер за набавка на моторни возила склучи договор со друштвото за производство, трговија и услуги „Делукс-ауто“ ДООЕЛ увоз-извоз Куманово.

Вредноста на склучениот договор со вклучен ДДВ е 2.999.958 денари или околу 48.000 евра.

Коронавирус