четврток, 9. февруари 2023. Вести денес: 16
home Вести

Куче убиено со пушка кај ресторан „Вила Парк“

Куче убиено со пушка кај ресторан „Вила Парк“

Најмилата бела кучка која влегуваше во ресторант Вила Парк, кучка која сите ја хранеа и гледаа. Кучка која беше омилена меѓу децата и ѕвезда во паркот… Денес е убиена со пушка пред сведоци. Кучето се мачело 15тина минути пред да умре! Случајот е пријавен во полиција. Јас навистина не знам дали живеам на дивиот запад или едноставно психопатите почнаа да не преовладуваат во бројка..

Фејсбук статус на Наталија Иванова