петок, 30. септември 2022. Вести денес: 121
home Вести

Крводарителска акција: Жените од ВМРО-ДПМНЕ и денес ја покажаа својата големина и хуманост

Крводарителска акција: Жените од ВМРО-ДПМНЕ и денес ја покажаа својата големина и хуманост

Во организација на Унијата на жени на ВМРО-ДПМНЕ, денес се одржа крводарителска акција во рамки на планот на активности на Унијата на жени за чествување на 8-ми Март, Меѓународниот ден на жената.

-Им благодарам на сите жени кои земаа учество во денешната акција, но и на сите мажи. Му благодарам за поддршката и на генералниот секретар на ВМРО-ДПМНЕ Ѓорѓија Сајкоски! Им благодарам и на колешките пратенички од ВМРО-ДПМНЕ за поддршката и учеството во акцијата. Жените од ВМРО-ДПМНЕ и денес ја покажаа својата големина и хуманост!, напиша претседателот на УЖ на ВМРО-ДПМНЕ Жаклина Пешевска на Фејсбук.

Коронавирус