понеделник, 12. септември 2022. Вести денес: 134
home Вести

Крводарителска акција организирана од ВМРО-ДПМНЕ Гази Баба

Крводарителска акција организирана од ВМРО-ДПМНЕ Гази Баба

Во пресрет на Светскиот ден на крводарители 14 ЈУНИ, Општинскиот комитет на ВМРО-ДПМНЕ Гази Баба заедно со Унијата на жени успешно организира и спроведе крводарителска акција!

„Голема БЛАГОДАРНОСТ на сите крводарители а особено на оние кои за прв пат даруваа КРВ.

Денес сме особени среќни што со нашата хуманост и дарување на крв, ќе спасиме нечиј живот.

Оваа Крводарителска акција ќе стане традиција и ќе продолжи и во иднина!

Денес, Ти спаси нечиј живот!

Ти благодариме“ – порачаа од партијата.

Најнови вести

Коронавирус