четврток, 4. март 2021. Вести денес: 127
home Вести

Ковачки за најавата на Шекеринска: Воените лица што фарбаа и кршеа и сега се кај неа на раководни позиции, во која категорија спаѓаат?

Ковачки за најавата на Шекеринска: Воените лица што фарбаа и кршеа и сега се кај неа на раководни позиции, во која категорија спаѓаат?

Шекеринска најави закон за забрана за политичко дејствување надвор од работното време за воени лица.
Прашање: воени лица што се шарени револуционери а фарбаа и кршеа и сега се кај неа на раководни позиции, во која категорија спаѓаат? Додуша и таа фарбаше, напиша на Твитер, членот на ИК на ВМРО-ДПМНЕ Драган Ковачки.

Коронавирус