четврток, 2. јули 2020. Вести денес: 204
home Вести

Ковачки: Шекеринска со гордост гази врз гробовите на бранителите

Ковачки: Шекеринска со гордост гази врз гробовите на бранителите

Вице премиер и министер за одбрана не реагира зошто во канцеларијата на актуелен градоначалник нема државни симболи – знаме и грб и со гордост гази врз гробовите на бранителите, пишува на Твитер Драган Ковачки.

Парламентарни избори 2020