недела, 1. август 2021. Вести денес: 0
home Вести

Коствоски: Младите од Бутел се за исправена Македонија

Коствоски: Младите од Бутел се за исправена Македонија

?Младите од Бутел се за исправена Македонија !

?Младите и спортот секогаш биле приоритет на ВМРО-ДПМНЕ !

?Одлична спортска активност со УМС.

Коронавирус