среда, 12. август 2020. Вести денес: 112
home Вести

Костовски: Во општина Бутел се се распаѓа

Костовски: Во општина Бутел се се распаѓа

Тоа што Смилевски и СДС не се способни да изградат ништо веќе е добро познато на бутелчани, она што вистински загрижува е тоа што не се способни ниту да го зачуваат изграденото во времето пред нив, вели кандидатот за опратеник од редовите на ВМРО-ДПМНЕ Дарко Костовски.

На фотографиите се гледа летниковец изграден во населеното место Расадник, неспособноста на оваа локална самоуправа за одржување на веќе постојните објекти денеска можеше да доведе во опасност човечки живот доколку некој се најдеше на ова место за време на уривањето.

Ваква неспособност ретко се гледа, затоа на 15ти ќе бидат така силно поразени при што нема да бидат свесни што точно им се случило, пишува во својата објава Костовски.

Коронавирус