петок, 30. јули 2021. Вести денес: 101
home Вести

Костовски: Во Бутел 1 и Радишани ќе победиме многу силно

Костовски: Во Бутел 1 и Радишани ќе победиме многу силно

Денеска кандидатот за пратеник од општина Бутел, Дарко Костовски, заедно со носителот на ИЕ2 Владо Мисајловски и доктор Боро Илиевски, почитувајќи ги сите препораки за заштита во време на пандемија, оствари средба во две населени места во општина Бутел – Св. Климент Охриднски и Св. Наум (Село Радишани).

-Ова е историска битка за сите нас, битка со која треба да ги вратиме Рапублика Македонија и Бутел, им порача тој на граѓаните кој беа присутни во голем број.

Многу нови проекти за Бутел, реформи во образованието и поквалитетен живот за сите граѓани се само дел од работите коишто тој им ги вети на бутелчани.

Коронавирус