сабота, 15. август 2020. Вести денес: 0
home Вести

Костовски: Спасовски и Смилевски грубо лажат за пуста власт

Костовски: Спасовски и Смилевски грубо лажат за пуста власт

КАКО БРЕ НЕ ВИ E СРАМ ❗️😡

Бидејки ниту еден здраворазумен човек во Општина Бутел веќе не му верува на Велимир Смилевски тие решија денеска да го донесат Оливер Спасовски за да ЛАЖЕ.

СДСМ најнапред ги лажеше жителите на Кучевишка Бара и Бел Камен дека ќе направат нова територијална поделба со референдум што е една голема ноторна глупост или лага како сакате, дури потоа им ветија дека до крајот на 2018 година ќе изградат атмосферска и одводна канализација(секако од тоа нема ништо)

За да пред некој ден стават крајно неквалитетен асфалт колку за предизбори а нема ниту атмосферска ниту одводна канализација што само понсебе е голем апсурд и грубо манипулирање со чесниот наш народ кој живее во овие населени места.

СДСМ, Спасовски и Смилевски денеска повтроно излажаа, грубо лажат за пуста власт но овде народот е мудар и знае да процени, вчера бев во овие населени места и не само што предобро не пречекаа туку скоро од секоја куќа одеше мислата АЈДЕ, АЈДЕ ПОБРЗО ОВИЕ ДА ГИ СНЕМА.

Во Кучевиска Бара и Бел Камен заедно со ностителот Владо Мисајловски не со пресс туку директно пред граѓаните се ОБВРЗАВМЕ дека владата на ВМРО-ДПМНЕ ќе го реши овој горлив проблем засекогаш.

ДА ЖИВЕЕ ГОРДА И ПРОСПЕРИТЕТНА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА ❗️

#ДоаѓаОбнова

Коронавирус