четврток, 6. август 2020. Вести денес: 7
home Вести

Костовски со Владо Мисајловски и Боро Илиевски во посета на Радишани

Костовски со Владо Мисајловски и Боро Илиевски во посета на Радишани

Кандидатот за пратеник во ие2 на ВМРО-ДПМНЕ, Дарко Костовски заедно со носителот на листа во ие 2 на ВМРО-ДПМНЕ, Владо Мисајловски и кандидатот за пратеник во ие 2 на ВМРО-ДПМНЕ, доктор Боро Илиевски остварија средба во дворот на еден од жителите на населба Радишани.

Тој на својата фејсбук страница објави фотографија и впечаток од остварената средба.

Коронавирус