петок, 30. септември 2022. Вести денес: 155
home Вести

Костовски: Со молк од страна на Смилевски нема да се заборави избориниот пораз на СДСМ во Бутел

Костовски: Со молк од страна на Смилевски нема да се заборави избориниот пораз на СДСМ во Бутел

Цели две недели апсолутен молк од страна на Велимир Смилевски како прв човек на изборниот штаб на СДС Бутел, ете бидејки вас ве нема јас ќе ви посочам уште еднаш дека вашиот молк нема да направи поразот од 1500 гласови да се заборави, напротив тој на локалните избори ќе порасне во 3000.

Коронавирус